Vachtvilten in juni, laat verslag

Tot mijn schande kwam ik er achter dat ik nog geen verslag had gedaan van de vachtviltworkhop op 3 juni. Terwijl dat zo’n leuke dag was. Het was zelfs zo warm dat we buiten de schaduw opzochten.

Maria van Boxtel had haar ganse familie meegebracht (vader, moeder, zus, zwager en vriend), aangevuld met een ‘vreemde’ deelneemster die zich naadloos in de familie voegde als aangenomen nichtje Martine. Ook hielp mijn lieftallige assistente Lieke weer mee. De familie Van Boxtel houdt erg van bloemen! Op foto’s vachtvilten 2013 (kijk op pagina 2 en 3) zijn meer foto’s te vinden. De meeste foto’s zijn gemaakt door Dick Boschloo, Maria’s vriend, met als leuk gevolg dat ik er zelf ook eens op sta.
vachtvilt3jun13-4
Iris en haar vriend met een geel bloempje en een iris, vader en moeder Van Boxtel met een prachtige zonnebloem, Martine hield het eenvoudig (met hulp van Lieke), en Maria maakte een prachtige klaproos. Rechts sta ik.