Viltvacht bestellen

Je kunt bij GrebbeVilt een viltvacht bestellen, zitvachtjes, of een geboortevacht. Heb je speciale wensen of wil je iets anders dat van een vacht gevilt is, neem dan gerust contact op. Je kunt mij (Marjel) mailen op grebbeveld@gmail.com of bellen op 06-40349079.

Viltvacht

Een viltvacht is de gehele vacht zoals die van een schaap is afgeschoren. Er is een aanbod aan viltvachten, maar ik kan ook speciaal iets voor je maken. Op een viltvacht  staan standaard op de viltkant een of twee Grebbeschaapjes. Wil je iets anders, dan kan dat voor dezelfde prijs, zo lang het simpel is, bijvoorbeeld een naam of een eenvoudig plaatje. Wil je een uitgebreider ontwerp, dan kost dat ons extra tijd, dus dan zullen we extra rekenen. Houd er wel rekening mee dat het kleed bij de meeste mensen met de vachtkant naar boven ligt, dus dat je de viltkant meestal niet ziet.

Een hele vacht kost €120, een halve vacht €80.

Zitvachtjes

Op je tuinstoelen of de stoelen van je restaurant, zijn zitvachtjes heerlijk. Je kunt gewoon veel langer buiten zitten als je billen warm blijven. The Green Kitchen heeft een hele serie besteld met hun logo erop voor hun terras en een aantal binnenstoelen (de wat hardere). Ze zijn er erg blij mee!

Zitvachtjes zijn €25 per stuk. Als je grotere aantallen bestelt, krijg je korting.

zitvachtjes van Grebbeveld bij The Green Kitchen