Workshop sloffen vilten: data nog onbekend i.v.m. corona

In het kader van onze experimenten met kleding vilten, hebben we ook  sloffen gevilt. Bij een vachtviltworkshop laatst vertelden de deelnemers namelijk dat zij vooral interesse hadden in sloffen! We hebben inmiddels de eerste workshops gehad, en het is inderdaad superleuk. Enig probleem is dat de mogelijkheden zo groot zijn. Keuzestress!

Data

Zodra er meer bekend is over de coronamaatregelen, plannen we weer nieuwe data.

AANMELDEN

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Geef meteen de schoenmaat door die je wilt maken, dan zorgen we voor een passende mal.

De workshop kost € 95, en dat is inclusief alle materialen, koffie/thee met koekjes, en een warme snack bij de lunch (de rest van je lunch neem je zelf mee). We beginnen om half 10, en zijn er dan om een uur of 4 mee klaar.

We maken hoge sloffen, die je als laarsjes kunt dragen, of je kunt de bovenkant omslaan (zie hieronder voor een paar voorbeelden). Je kunt ze maken met punt of een ronde neus. Effen of met kleurtjes, net zoals je wilt. Je kiest voor een basiskleur aan de binnenkant (wit, naturel, bruin of bruinzwart), en versiert dan de buitenkant geheel naar je eigen fantasie. Met strepen, bollen, vlakken, draadjes, wat je maar wilt. Ook kun je variëren met de bovenkant. Inknippen aan de zijkant, aan de voorkant, omklappen, er is van alles mogelijk. Kijk maar hieronder bij de voorbeeldsloffen.

Bekijk in deze diashow hoe het er in de workshop aan toe gaat:

Deze diashow vereist JavaScript.

Wat voorbeeldsloffen ter inspiratie: