Geboortevacht bestellen

Wat is een Geboortevacht?

Zie de diashow hieronder voor voorbeelden van geboortevachtjes en de geboortekaartjes (of afbeeldingen) waardoor ik me heb laten inspireren.

Een geboortevacht (€ 85) is een halve gevilte vacht (dus een vegetarische vacht!) die in de box past, met een mooi ontwerp op de viltkant. Zo’n vachtje gaat het hele leven van de baby mee! In de box, op bed, als kleedje naast bed, op de bank, in de hangmat, op de camping, in de schommelstoel…

Het is een mooi cadeau voor je eigen kindje, maar ook voor je kleinkind, neefje/nichtje of het kindje van goede vrienden namens de hele vriendenclub of de baby van een collega namens de rest van de collega’s.

Je kunt zelf een ontwerp aanleveren, op voorwaarde dat het viltbaar is (dus met niet te kleine details). Je kunt het ook aan ons overlaten. We laten ons graag inspireren door de naam van de baby of het geboortekaartje. Hieronder voorbeelden van tot nu toe gemaakte vachtjes. Op de pagina viltvachten-aanbod vind je soms ook een aantal kant-en-klare geboortevachtjes.

Een viltvacht is nooit zo brandschoon als een schapenvachtje (op huid) dat je bijvoorbeeld bij de IKEA koopt. Er zitten altijd nog wat takjes en zaadjes in een viltvacht, dat is juist de charme.

Bestellen, levertijd, kosten

Als je een vachtje wilt bestellen, stuur dan een mailtje met een plaatje naar grebbeveld@gmail.com, dan kijk ik of het viltbaar is. Een geboortevachtje kost € 85, verzendkosten zijn € 8,50, en de levertijd is 1-3 weken (afhankelijk van de drukte). Ik kan je van tevoren melden wanneer het ongeveer af zal zijn.

Deze slideshow vereist JavaScript.