Vilten als vrijgezellenfeest, babyshower, verjaarsfeest, jubileum

Babyshower of vrijgezellenfeestje? Wordt je oma 75 of je broer 50? Of is er een collega 25 jaar bij de zaak? Dan kun je met de heel groep terecht bij Grebbeveld Schapen &zo. Bij ons op de schapenboerderij, of op je eigen locatie! Je maakt eerst met zijn allen een grote vacht voor de baby / het bruidspaar / de jarige / de jubilaris. Vervolgens maken alle deelnemers nog een leuk zitvachtje voor zichzelf.

(voor groepsuitjes met collega’s of vriendenclubs, kijk op Groepsuitjes)

De kosten zijn € 110 voor de grote vacht, en € 20 per zitvachtje. Koffie/thee met wat lekkers erbij is € 5 per persoon. Je bent er ongeveer 3 uur mee zoet. Wil je er ook nog bij eten of zelfs buitenkoken, kijk dan hier voor de mogelijkheden.

 Oma was jarig: alle (schoon/klein)kinderen hielpen een mooie grote vacht maken voor oma. Vervolgens maakte iedereen zelf nog een zitvachtje.

  • In de periode januari-half maart is het lammertijd. Dan hebben we het te druk op de boerderij en ontvangen we geen bezoekers (behalve op de Lammetjesdag).
  • De locatie is onze workshopruimte op Langesteeg 21, Bennekom.

Lijkt het je wat of wil je meer weten? Om een datum te prikken of antwoord te krijgen op al je vragen: bel of mail met Marjel Neefjes, grebbeveld@gmail.com, 06-40349079.