Lammetjesdag za 18 maart 2023

Op zaterdag 18 maart 2023 is het zo ver, van 13-17 uur ben je van harte welkom om van het voorjaar te genieten. Laten we maar hopen dat het lekker weer is. En zo niet, dan aaien we de lammetjes gewoon binnen. En natuurlijk zijn er weer knutsels, lekker eten en drinken, schapendrijfdemo’s en het strokasteel.

Kijk hier naar foto’s van onze Lammetjesdag in 2022.

Alleen kaartverkoop vooraf, niet op de dag zelf!

UITVERKOCHT!

Nieuw dit jaar is dat je alleen vooraf kaartjes kunt kopen. Het was vorig jaar een prachtige dag, maar we willen het liever iets minder druk, dan blijft het leuk voor de bezoekers, onszelf én de schapen en lammetjes. We rekenen 1 tarief voor iedereen van 2 jaar of ouder: € 5. Dat is inclusief een muntje ter waarde van € 1,50. Dat kun je gebruiken voor wat drinken & beschuit met muisjes, of voor een knutsel.

De Lammetjesdag is rond de stal van Grebbeveld Schapen &zo, Langesteeg 21, Bennekom.

Er is volop parkeergelegenheid in de wei, maar je kunt natuurlijk ook lekker met de fiets komen. Ook vanuit Wageningen is het prima te doen, je fietst bij de Hoge Born gewoon nog een stukje rechtdoor.

NB: Voor zwangere vrouwen is een lammerstal niet zo’n goed idee! Ben je zwanger, laat de kinderen dan liever met papa/oma/buurvrouw/oom naar de Lammetjesdag komen!