Lammetjesdag za 19 maart 2022

Het mag weer: Lammetjesdag! Twee jaar geleden moesten we het op het laatste moment afblazen, en vorig jaar was het ook niet aan de orde. Maar op zaterdag 19 maart 2022 is het zo ver, van 13-17 uur ben je van harte welkom om van het voorjaar te genieten. Laten we maar hopen dat het lekker weer is. En zo niet, dan aaien we de lammetjes gewoon binnen. En natuurlijk zijn er weer knutsels, lekker eten en drinken, schapendrijfdemo’s en het strokasteel.

Kijk hier naar foto’s van onze Lammetjesdag in 2019.

Nieuw dit jaar is dat we je vragen vooraf kaartjes te kopen. We rekenen 1 tarief voor iedereen van 2 jaar of ouder: € 4. Dat is inclusief een muntje. Dat kun je gebruiken voor wat drinken en beschuit met muisjes, of voor een knutsel.

De Lammetjesdag is rond de stal van Grebbeveld Schapen &zo, Langesteeg 21, Bennekom.

Er is volop parkeergelegenheid in de wei, maar je kunt natuurlijk ook lekker met de fiets komen. Ook vanuit Wageningen is het prima te doen, je fietst bij de Hoge Born gewoon nog een stukje rechtdoor.

NB: Voor zwangere vrouwen is een lammerstal niet zo’n goed idee! Ben je zwanger, laat de kinderen dan liever met papa/oma/buurvrouw/oom naar de Lammetjesdag komen!