Lammetjesdag za 23 maart 2024

Op zaterdag 23 maart 2024 is het zo ver, van 13-17 uur ben je van harte welkom om van het voorjaar te genieten. Laten we maar hopen dat het lekker weer is. En zo niet, dan aaien we de lammetjes gewoon binnen. En natuurlijk zijn er weer knutsels, lekker eten en drinken, schapendrijfdemo’s en het strokasteel. Dus trek je laarzen aan en kom gezellig langs!

Kijk hier naar foto’s van onze Lammetjesdag in 2023.

Alleen kaartverkoop vooraf, niet op de dag zelf!

Er is dus geen verkoop aan de kassa!

Ook dit jaar kun je alleen vooraf kaartjes kopen. Dat is vorig jaar heel goed bevallen, dan blijft het leuk voor de bezoekers, onszelf én de schapen en lammetjes. We rekenen 1 tarief voor iedereen van 2 jaar of ouder: € 5. Dat is inclusief een muntje ter waarde van € 1,50. Dat kun je gebruiken voor wat drinken & beschuit met muisjes, of voor een knutsel.

De Lammetjesdag is rond de stal van de schaapskuddes van Grebbeveld Schapen &zo, Langesteeg 21, Bennekom.

Kom liefst met de fiets, ook vanuit Wageningen is het prima te doen, je fietst bij de Hoge Born gewoon nog een stukje rechtdoor. Kom je toch met de auto, dan is er parkeergelegenheid in de wei.

NB: Voor zwangere vrouwen is een lammerstal niet zo’n goed idee! Ben je zwanger, laat de kinderen dan liever met papa/oma/buurvrouw/oom naar de Lammetjesdag komen!