Baby’s op vachtjes

Ook het afgelopen jaar heb ik weer aardig wat geboortevachtjes mogen maken als kraamcadeautjes. Zo blijf ik ook mooi op de hoogte van de trends in geboortekaartjesland. Die zijn heel divers, kan ik wel zeggen. Maar wel veel silhouetten in elk geval. Zoals die van Noud.

Ik heb er in de loop der jaren al vele tientallen gemaakt (zie voor een overzichtje dit fotoalbum), en ik vind het nog steeds leuk om te doen. Ik krijg het geboortekaartje, en kijk dan wat ik daar in vilt mee kan. Het is een kwestie van de essentie uit het plaatje halen. En het kopiëren van hele verschillende stijlen, dat is ook altijd wel weer een uitdaging.

Wil je ook wel zo’n vachtje, voor je eigen (klein)kind of als kraamcadeau voor een collega of van de hele vriendengroep? Kijk dan op geboortevacht bestellen.