Workshop schapen drijven als teambuilding

Onze herder Roelina geeft workshops schapen drijven. Dat kan bij het weitje bij haar thuis of op een locatie naar keuze, maar ook bij Grebbeveld! Een leuke teambuilding voor een personeelsuitje of familie-uitje. Je kunt het dan prima combineren met bijvoorbeeld een zitvachtje vilten en eventueel eten in de boomgaard (bij slecht weer in de stal).

Herder Roelina begint met een korte demo schapendrijven met haar hond. Daarna mag je zelf in groepjes proberen de schapen via een aantal hekjes in een kleine omheining te drijven. Dat valt nog niet mee, en goed teamwork is hard nodig.

Schapen drijven is geschikt voor een groep tot 20 mensen en duurt ongeveer 1,5 uur. Bij een grotere groep tot 40 mensen kunnen we het combineren: de ene helft drijft schapen, de andere vilt een zitvachtje, en na 1,5 uur (en een koffiepauze) wisselen we het om.

De kosten zijn € 30 pp voor het schapen drijven en € 30 voor het zitvachtje vilten. Dit is inclusief koffie/thee en een koekje. Voor beide onderdelen geldt: het startbedrag is € 300 (dus ook als er minder dan 10 mensen meedoen). Dit is inclusief de eerste 10 deelnemers. Elke extra deelnemer betekent € 30 erbij.

Lijkt dit je leuk? neem dan contact op met grebbeveld@gmail.com.

herder Roelina en haar deelnemers, die ook nog een zitvachtje hadden gevilt
Dit zitvachtjes zijn prachtig met wol versierd