Vegetarische zitvachtjes voor vegetarisch restaurant

The Green Kitchen zit sinds een jaar ofzo in Wageningen. Gek genoeg hadden we in ons groene Wageningen nog niet eerder een vegetarisch restaurant!

Lamsvlees kan ik dus niet aan ze kwijt, maar toen eigenaresse Tineke hoorde dat ik vegetarische schapenvachtjes maak, was ze meteen enthousiast! Ik heb ze gevilt met haar logo op de viltkant, en de klanten (en het personeel) vinden ze fantastisch! Ze krijgt nog wel vragen van mensen, zo van: hallo, een schapenvacht in een vegetarisch restaurant! Maar als ze uitlegt dat het geschoren vachten zijn, gevilt op een laagje wol, dan vinden mensen het wel mooi. Het heeft me al de eerste bestelling van een klant opgeleverd!

Ik zou zeggen, ga eens kijken bij The Green Kitchen, ga lekker zitten, en ga vooral proeven. Lekker dat het is! En als je zelf ook zo’n zitvachtje wilt, dan weet je me te vinden. Je kunt er zelf eentje maken met een groep, of ik maak ze voor je.