Grebbevlees in de winkels

Het runnen van een Grebbewinkel valt niet mee. Dat gedoe met die zaterdagochtend, die vaak uitviel omdat er dan weer een markt was, of m’n zoon moest sporten, of we een weekendje weg wilden… gedoe! Ik liep al een tijd rond met het idee dat dat anders zou moeten kunnen.

Nieuwe verkooppunten!

Ons vlees ligt daarom sinds kort ook bij twee Wageningse winkels met ruime openingstijden: Heroes of Taste in het centrum, en de boerderijwinkel van De Hoge Born.  Ook de Edese bezorgservice Eetvallei levert ons lamsvlees.

Ons vlees was al een tijdje te koop via Boerderij van Steenbergen in Bennekom (De Kraats) en via bezorgservice Boer & Buur Boodschap. Daarmee komt het aantal verkooppunten op 5! De winkels hebben een beperkt lamsvleesassortiment (hoewel je altijd bijzondere dingen kunt bestellen en dan later afhalen); de bezorgers kunnen alles leveren.

De verkooppunten op een rijtje en op de kaart:

De Grebbewinkel (op onze nieuwe locatie: Langesteeg 21, Bennekom!) is voortaan open op vrijdag, aangezien ik dan vrijwel altijd toch aan het vilten ben. Bel voor de zekerheid even voor je afreist: 06-40349079.

Zie hier een routebeschrijving per fiets en per auto.