Samen sterk met StreekWaar

Ik had er al eens over verteld volgens mij, dat we met een heleboel duurzame lokale ondernemers de vereniging StreekWaar hebben opgericht. Dat is echt heel leuk en nog nuttig ook.

We hebben samen een aantal marktkramen op de zaterdagmarkt in Wageningen, op het Salverdaplein van 9-17u. Naast een vriezertje met ons lamsvlees en een voorraadje van onze viltvachten en zitvachtjes, vind je er sappen, jams, fruit, bier, gefermenteerd lekkers, geitenkaas, groenten, koeienkaas, brood, kombucha, tempeh en er wordt elke week live gekookt met StreekWaar-producten. Kijk maar in het filmpje hieronder wat er op een willekeurige zaterdag te krijgen is. Elke zaterdagochtend komt er op de StreekWaar-Facebookpagina zo’n filmpje zodat je kunt zien wat er te koop is die dag. Vanwege 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag die allebei op zaterdag vallen, is de eerstvolgende markt weer op 8 januari.

Inmiddels is er ook de StreekWaar-webshop. Je kunt vrijdag t/m maandag tientallen producten bestellen, en dat dan woensdag ophalen in Wageningen, Bennekom of Renkum. Je kunt het zelfs laten thuisbezorgen in Wageningen, door nieuwkomers die in ruil daarvoor taalles krijgen!

Er zijn inmiddels al 32 StreekWaar-leden, en dat aantal groeit nog steeds. Dus je kunt eigenlijk inmiddels wel je hele maal lokaal kopen!