Rennende lammetjes op Facebook

Op Facebook plaats ik regelmatig korte filmpjes of leuke foto’s van Grebbeveld. Dat is namelijk veel makkelijker, direct vanaf mijn smartphone dan iets op deze site zetten. Daarvoor moet ik eerst het filmpje of de foto uploaden naar mijn computer, dan uploaden naar mijn site, en dan plaatsen. Daarmee ben ik zo 10 minuten verder. Maar goed, als je het leuk vindt om die filmpjes en foto’s vaker te bekijken dan alleen via deze nieuwsbrief, ga dan naar onze Facebookpagina, klik op ‘vind ik leuk’ en voila! Dan krijg je onze berichtjes in je tijdlijn. Facebook plaatst tegenwoordig niet meer automatisch alle berichten van al je vrienden en al je vind-ik-leuk-pagina’s op je tijdlijn, want dat wordt te veel. Maar als je een paar keer een bericht van een bepaalde pagina ‘leuk vindt’, dan weet Facebook dat ze die berichtjes er in elk geval tussen moeten stoppen.

filmpje Malou met pleeglam

filmpje dartelende lammetjes