Puppy!!! We noemen haar Lizzy

Onze oudste hond Finnick is met pensioen (hij heeft helaas artrose in z’n rug, dus hij is echt een stram oud mannetje, ook al kan hij nog altijd enthousiast worden van de schapen). Dus het werd tijd voor verjonging. En omdat een collega-herder heel enthousiast was over zijn Australian kelpies (en Tijmen die ook veel heeft gezien toen hij in Australië was afgelopen najaar), wilden we dat ras ook wel eens proberen. Dus hebben we in maart een puppy opgehaald!

De naam is altijd wel een dingetje. Het mag niet te veel op de naam van de andere honden lijken (Finnick, Bryn, Flo en Gwen), en je moet het ook beetje lekker kunnen roepen. En alle gezinsleden moeten er een beetje blij van worden (maar toch vooral degenen die er het meeste mee moeten werken). Uiteindelijk is het Lizzy geworden.

Ze is een slim en gezellig hondje. Ze heeft al een beetje rond de kudde gerend, en dat ging best aardig. Ze snapt alleen nog niet dat het de bedoeling is dat ze alleen buiten poept en plast. Maar dat komt vast uiteindelijk ook wel goed.