Onze wol in dekbedden van Herdersbed!

Je hebt misschien wel gehoord, dat wol bijna niks meer waard is tegenwoordig. Je moet bijbetalen om het op te laten halen. Nou gebruiken wij onze mooiste vachten (ongeveer een derde) om te vachtvilten, zelf of tijdens de workshops. Maar dan blijven er nog een heleboel vachten over die daar niet geschikt voor zijn.

Een deel hebben we laten verwerken tot kaardvlies voor de viltkant van de vachten. Maar dan zijn ze nog niet op. Dus toen herder Daniël vroeg of we onze wol tot dekbedden van Herdersbed wilden laten verwerken (en er nog wat aan wilden verdienen), leek ons dat wel een mooi plan. En nu zijn ze klaar!

Herdersbed gebruikt de wol van zes kuddes uit Utrecht, Gelderland en Overijssel, waar wij er dus eentje van zijn. Dus we kunnen helaas niet garanderen dat precies onze wol in je dekbed zit, maar het is in elk geval wol van een schaapskudde met heideschapen uit Midden-Nederland. Dat is toch mooi!

Bekijk ook het leuke filmpje van Herdersbed.

Denk je nou: zo’n dekbed wil ik! We kunnen niet beweren dat ze goedkoop zijn, maar het is natuurlijk wel een Nederlands duurzaam kwaliteitsproduct, waarmee je de herders steunt. En via deze Herdersbed-Grebbeveld-link kunnen we je 10% korting bieden (en gaat een deel van de opbrengst naar ons!).

Op de Lammetjesdag staat Herdersbed met een kraampje, dus dan kun je zelf even goed zien en voelen hoe een heeeerlijk dekbed dit is!