Nieuwe Grebbesupporters gezocht – tweede ronde crowdfunding

Onvoorstelbaar hoeveel er gebeurd is sinds onze crowdfundingcampagne van 2012. We hebben een hele kudde, Clemens is fulltime herder, en ik steek er ook steeds meer tijd in. Onze Grebbesupporters hebben inmiddels al het grootste deel van hun bonnen uitgegeven aan vlees, vachtviltworkshops of evenementen.

Maar om een rendabel bedrijf te hebben, willen we ons blijven ontwikkelen. Zo willen we nu uitbreiden met een vilttak: GrebbeVilt. We gaan viltvachten en geboortevachten maken voor de verkoop, en wie weet nog wel veel meer mooie viltproducten. Daarmee brengen we onze wol tot waarde, in plaats van dat het bijna een afvalproduct is. Voor deze ontwikkeling willen we een viltmachine aanschaffen, maar die kost een paar duizend euro (van € 2050 voor een eenvoudige, tot € 4800 voor een oerdegelijke op groot formaat).

Daarom dachten we aan jullie, onze Grebbesupporters. Misschien hebben jullie de bonnen al op, en wil je nog wel een keer je geld goed beleggen. Of misschien heb je gewoon zin om voor een bescheiden bedrag een enorm goede daad te doen. Doe je (weer) mee?

Tegenprestatie: vilt, vlees of feest
Investeer 100 euro, en we betalen je in natura terug. Je kunt kiezen voor een speciaal voor jou gemaakte viltvacht (ter waarde van € 120) die we vóór de winter voor je maken, of gewoon weer voor € 120 aan Grebbebonnen, maar dan nieuwe, met een geldigheid tot eind 2016. Waarmee je dan weer een paar jaar lang vlees kunt komen halen, aan een workshop mee kunt doen of naar een gezellig evenement kunt komen.
Grebbebonnen2014

Doen? Doen!Doe je mee en help je ons aan een viltmachine? Grijp je je kans om voor € 100 een prachtige viltvacht te ontvangen? Meld je dan aan via het formulier. Ik hoop dat je dit ook door wilt sturen aan al je vrienden, familie, collega’s en buren van wie je denkt dat ze dit ook leuk zullen vinden. Bedankt!