Bosse bedankt!

Vorige week kreeg onze trouwe vrijwilliger Bosse het bericht dat hij een baan heeft, bij een groenonderhoudsbedrijf in Amersfoort. Geweldig nieuws natuurlijk voor hem, maar heel erg jammer voor ons.
marcbaars-bosse-in-tunneltje
Bosse achter de kudde, foto door Marc Baars

Bosse kwam afgelopen najaar als een engel aangelopen, net toen Clemens met zijn been in het gips zat. Met zijn rijbewijs (inclusief E) heeft hij Clemens vele dagen rondgereden en kilometers netten gezet en afgebroken. In de tussentijd leerde hij van alles over schapen en hoe hij met de honden om moest gaan. Hij kwam in elk geval twee dagen in de week, maar was altijd bereid een extra dagje te helpen als het nodig was, en vooral het verplaatsen vindt hij geweldig. Hij komt in de weekends of zijn vakanties vast nog wel eens een dagje helpen.

En dan is hij ook nog eens een begenadigd fotograaf. Nu moet ik zelf weer aan de bak, dat zal de trouwe lezers van deze nieuwsbrief tegenvallen nu we zo verwend zijn door de prachtige foto’s van Bosse, zoals het arcadische plaatje hieronder. Maar ook daarvoor geldt hopelijk dat hij nog wel eens een paar schapen komt fotograferen.
bosse-schapengrebbelinieSchapen op de Bastions onderaan de Grebbeberg, door Bosse van Swaay

Bosse, bedankt!