Mooie viltherfst

Ik heb het eens even op een rijtje gezet, alle foto’s van al die vachtviltworkshops dit jaar , en het zijn er 23 geweest! Conclusie, het was een mooi viltjaar, 2018! Ook de herfst was weer lekker viltig.

Babyshower

Bijzonder waren de verjaardag van oma waar ik vorige nieuwsbrief al over vertelde, maar ook (nieuw!) een babyshower voor twee aanstaande moeders! Dat fenomeen had je nog niet in Nederland toen ik kinderen kreeg (18-13 jaar geleden), maar inmiddels is dat uit Amerika overgewaaid, een soort ‘vrijgezellenfeestje’ voor aanstaande moeders. En dan is een vachtviltworkshop natuurlijk een superleuk idee. Eerst met zijn allen een vachtje vilten voor de ‘buikbaby’ (ook al zo’n nieuwe term), en dan een eigen zitvachtje.


De aanstaande moeders met de vachtjes voor hun baby’s.

Voorjaar weer vilten!

Uiteraard gaan we er in het voorjaar weer vol tegenaan met vachtvilten! De datums zijn gepland voor de workshops, dus je kunt je nu al aanmelden. En zoals je weet: met een groepje van minstens 4 kun je ook een eigen workshop plannen, op een datum naar keuze. Er is ruimte voor 6 hele viltvachten, maar het blijkt ook heel leuk te zijn om een half vachtje te vilten, en dan kun je dus wel met zijn 12-en terecht! Met een nog grotere groep kun je altijd een zitvachtje komen vilten.

Kijk gerust even op de fotopagina voor alle foto’s van de workshops 2018. Hier een kleine bloemlezing.

Halve vachtjes voor het voltallige personeel:

Herfstvakantie: dochters mee!

Deze was zo gezellig! (zie filmpje)

Vriendinnenclubje maakt ieder 2 zitvachtjes: