Kraamcadeautje: vachtviltkleedje voor Roos, voor in de box

Vandaag gingen we op kraamvisite bij baby Roos. Helemaal in de stemming door de vachtviltworkshop van afgelopen zaterdag, besloot ik als kraamcadeautje een klein vachtje te vilten voor in de box. Met op de achterkant haar naam met – hoe kan het ook anders – rozen er omheen (van Annelies had ik zaterdag afgekeken hoe ik dat kon doen), samen ontworpen met mijn dochter Silke.

En, al zeg ik het zelf: Roosje lag er prachtig bij op haar kleedje (en van haar ouders mocht ik haar uitgebreid als fotomodel gebruiken). Nou was ze van zichzelf al heel mooi, maar door het vachtje was ze helemaal een plaatje ;). Toch?

20130502_191350
20130502_191410
20130502_191655
20130501_180019

Denk je nou: ik weet ook nog wel een (klein)kind dat wel zo’n boxkleedje kan gebruiken, dan kan dat! Ik zal binnenkort in de nieuwsbrief laten weten hoe en wat. Ik moet even op een rijtje zetten hoe ik het wil doen met maten en prijzen en het ontwerp enzo. Eigenlijk is namelijk alles mogelijk qua maat en versiering. Krullerig en lief zoals voor Roosje, maar het kan ook stoer, of grappig. Eenvoudig, met alleen de naam, of gedetailleerd met het hele geboortekaartje erop. Jullie horen er nog van.