Eerste Grebbesupporters zijn binnen!

Daar krijg je nou toch echt weer vertrouwen in de mensheid van. Je verstuurt een nieuwsbrief met een oproep, en twee weken later hebben zich gewoon al 25 mensen aangemeld! Bedankt! De eerlijkheid gebiedt me overigens te zeggen dat de eerste crowdfunders zich al vorige maand hadden gemeld. Toen mijn ouders namelijk hoorden van ons plan een viltmachine aan te schaffen, wierpen zij zich onmiddellijk op als eerste crowdfunders. Twee jaar geleden was het de burgemeester met zijn wethouders, dit keer zijn Johan en Ria Neefjes de eerste Grebbesupporter van de tweede ronde!
20140319_142944
Hier Ria en Johan met lammetje, toen ze laatst bij ons op bezoek waren samen met Ria’s tweelingzus (dus mijn tante) Mona (helemaal rechts) en Mona’s goede vriendin Vroon.

Ik zal deze week de nieuwe certificaten en Grebbebonnen opsturen naar de mensen die zich aangemeld en al betaald hebben. Met deze Grebbesupporters, van wie sommigen zelfs € 200 inleggen, kunnen we in elk geval bijna de eenvoudige viltmachine kopen. Ik ben benieuwd of de duurdere degelijke gaat lukken!

Wil je je alsnog melden als Grebbesupporter-2e ronde, en ons helpen een viltmachine aan te schaffen, dan kan dat natuurlijk. Hier vind je meer informatie, en aanmelden kan via dit formulier. Daarop kun je ook aangeven of je in ruil voor je € 100 inleg kiest voor Grebbebonnen of voor een viltvacht, beide ter waarde van € 120.