Doorlopende stroom geboortevachtjes

De bestellingen voor geboortevachtjes lopen maar door! Ik heb er inmiddels al vele tientallen gemaakt, meestal op basis van het geboortekaartje. En deze week maak ik er weer twee. Ze vallen altijd enorm in de smaak, dus ik word er zelf ook blij van! Ik doe het nu een jaar of 6, en er komen inmiddels mensen terug voor een volgend kindje.

Voor mijn achterneefje Sven (zoontje van mijn nichtje) maakte ik er vorig jaar ook eentje, met zijn geboortekaartje erop.

Inmiddels is Sven een jaar, kruipt hij vrolijk rond, en ligt het vachtje in zijn speeltentje!

Wil je ook zo’n vachtje voor je (klein)kind of als kraamcadeautje namens vriendenclub/collega’s/teamgenoten? Kijk dan op Geboortevachtje bestellen. Daar staat ook een diashow van vachtjes met het kaartje waarop ze gebaseerd waren, met en zonder baby’s erop.