De viltvachten vliegen je om de oren

Dit voorjaar vliegen de viltvachten ons weer om de oren. Er zijn weer prachtige vachtjes gemaakt bij de vachtviltworkshops. Hieronder een overzicht van de resultaten.

De workshop van 23 juni zit al vol. In het najaar beginnen we weer met nieuwe vachtviltworkshops. Als je een clubje van 4-6 mensen bij elkaar krijgt, kunnen we ook een eigen datum voor je afspreken, dat kan bijvoorbeeld ook in de zomervakantie. Meekomende kinderen kunnen helpen, spelen op de boerderij en een zitvachtje maken (zie de workshop van 26 mei hieronder), daar zijn ze ongeveer een uur mee zoet.

7 april:

15 april een afgesproken workshop voor een vriendinnengroep (gezellige boel dus!):

21 april (een deelneemster maakte twee halve vachtjes voor haar kinderen (maar wilde zelf liever niet herkenbaar op de foto):

12 mei (klein clubje, er was er helaas eentje ziek):

26 mei was een topdag qua weer en gezelligheid. Een grote groep, waarbij 2 deelnemers ook nog eens hun 5 kinderen hadden meegenomen, die het prima naar hun zin hadden, en zelf een zitvachtje mochten maken:

Op 9 juni zouden er drie duo’s komen. Een persoon kon helaas niet, maar haar plek werd dezelfde dag  nog ingenomen door Stefan die de vacht van zijn eigen Zuid-Limburgse Mergellandse schaap kwam vilten. Werd mooi!