Viltfeestjes groot en klein

Naast de ‘gewone’ workshops waar je in een hele dag een grote vacht maakt, weten inmiddels steeds meer feestvierders ons te vinden om kleinere vachtjes te vilten. Kinderfeestjes, teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en babyshowers, met of zonder taart, barbecue of lezing, ze komen allemaal langs en vinden het eigenlijk allemaal leuk. Ook de afgelopen maanden is er weer flink gefeest bij Grebbeveld! Kijk maar op de foto’s hieronder.

Lijkt je dat ook wel wat, zo’n groepsuitje of kinderfeestje met eventueel een lezing of etentje erbij? je kunt het bij ons op stal doen, maar het kan ook op locatie (die dan wel aan een paar voorwaarden moet voldoen, zoals warm water, tafels, een ondergrond die nat en vies mag worden en liefst stroom voor de centrifuge).

Dit vrijgezellenfeestje op 11 augustus was in elk geval vrij gezellig. Ze viltten eerst met zijn allen een grote vacht voor de bruid, en toen nog allemaal een zitvachtje voor zichzelf:
 

En deze groep vrijgezelle dames maakten er ook een gezellige middag van op 20 april (meer foto’s):
 

Een groepje vrijwilligers van de Zonnebloem vierde op 27 juli bij ons hun jaarlijkse uitje (meer foto’s):
 

Het Kinderfeestje met zes jochies van de 7-jarige Yuriaan (meer foto’s) gaf toch een net wat andere dynamiek dan de vier meiden en moeder bij de 11-jarige Maria (meer foto’s) ;-). Allebei superleuk, en heerlijk enthousiaste kinderen.

    

 

Het Broodfonds waar Clemens lid van is, vierde de zomerbarbecue (mét lamsvlees natuurlijk) bij ons. Zitvachtje vilten, borrelen, barbecueën in de boomgaard en een lezing van de herder als toetje! (meer foto’s)