Vilten op locatie

Nou hebben we zelf een mooie schapenboerderij. Maar de schaapskooi in Rheden, dat is toch nog van een andere orde. Prachtig mooie kooi, bijpassende gebouwen, een schitterende grote wei, en bij de achterdeur begint de hei.

En daar mocht ik dus een vachtviltworkshop geven. Met vachten van hun eigen kudde natuurlijk. Dat was wel extra bijzonder. Het was een beetje improviseren voor het warme water (je hebt toch al gauw 25 liter warm water per vacht nodig), maar met waterkokers, pannen op de pitten, beide boilers in bedrijf ging het precies. Verder moesten er nog een paar tafels bijgeregeld worden, maar toen konden we aan de slag.

Het resultaat was zoals altijd weer geweldig. En in deze schitterende omgeving nog een beetje extra geweldig.

Wil je ook een vachtviltworkshop op locatie met je eigen vachten (als je die hebt, anders kan ik ook vachten van onze kudde meenemen), neem dan gerust contact met me op: grebbeveld@gmail.com of 06-40349079. Benodigd is dus wel flink veel warm water en twee tafels per persoon, en een flink deel van de dag.

Je kunt ook kleinere zitvachtjes vilten, dan kun je met minder ruimte en minder water toe, en ben je in anderhalf uur klaar.