Ook viltbestellingen lopen binnen

Van de 15 nieuwe Grebbesupporters willen de meesten gewoon weer Grebbebonnen. Echt lamsvleesliefhebbers, neem ik dan maar aan. Is helemaal geen probleem. Maar er zitten er ook al 3 tussen die graag een vacht willen. En er heeft zich ook al iemand gemeld die graag een geboortevachtje wil voor een goede vriendin die binnenkort moeder wordt. Als het zover is, mailt ze me het geboortekaartje, en dan kan ik aan de slag. Net zoals ik voor Eline heb gedaan, het kindje van een collega.

2014-01-28 12.42.47
Als geboortekaartje (onder op de foto) hadden ze een uitsnede van de Levensboom van Gustav Klimt genomen. Een één-op-één kopie leek me niet haalbaar, maar ik heb me erdoor laten inspireren voor het vachtje. Ze waren er heel blij mee!

Ken je (of ben je) iemand die onlangs is bevallen of dat binnenkort gaat doen, en denk je, dat kindje zou ook wel zo’n vachtje willen? Hier vind je meer informatie en kun je een vachtje bestellen.