Kuddewandeltocht 1 augustus 2022

Maandag 1 augustus van 9:00u tot ongeveer 12:30u krijg je de unieke kans om mee te lopen met een kuddeverplaatsing onder begeleiding van een echte herder. (Bij extreme hitte verzetten we de kuddewandeltocht.)

Kom alles te weten over de uitdagingen onderweg en het werk van de herder en de honden, terwijl je geniet van bos, heide en schapen. Rustmoment met koffie, thee en koek inbegrepen (en een stoel voor wie niet op de grond kan zitten).

We verzamelen om 9:00u en vertrekken om 9:15u vanaf de parkeerplaats op Bornia bij Driebergen, en wandelen dan naar de kudde toe die op de Krakeling staat (beide natuurgebieden van Utrechts Landschap, onze grootste opdrachtgever). Onderweg vertelt herder Dore het een en ander over ons werk als natuurbegrazer. Bij de Krakeling drinken we koffie tussen de schapen. Dan lopen we met de kudde weer naar Bornia en komen daar rond de middag aan. Vanaf de kudde is het nog een kwartiertje lopen naar de parkeerplaats. In totaal is de wandeling ongeveer 10 kilometer. Dus trek je wandelschoenen uit de kast en we zien je op maandag 1 augustus!

Kosten deelname: € 25 per persoon. Honden niet toegestaan.

Er zijn maar 20 plaatsen, dus schrijf je snel in via het formulier hieronder. Je kunt dan ook meteen betalen. We sturen vooraf nog een mailtje met de precieze details.

Deze leuke activiteit is een initiatief van onze herder Dore van Montfoort, in het kader van de Herdersopleiding die ze volgt, waarin ze ook een evenement moeten organiseren. Zij zal dus ook het woord doen tijdens de wandeling. Als het een succes wordt, gaan we dit zeker vaker doen. Dus doe vooral mee!

Inschrijving Kuddewandeltocht 1 augustus 2022

"*" geeft vereiste velden aan

Naam (graag achternaam van je bankrekening gebruiken)*
(aantal) personen
Hoe heb je van de Kuddewandeltocht gehoord?

Wil je je abonneren op de Grebbeveld nieuwsbrief? Met nieuws over de schapen, de natuurgebieden, lammetjes, viltworkshops en natuurlamsvlees