Het loopt prima: 69 Grebbesupporters voor 80 schapen

We dachten dat de golf wel zou afzwakken, maar het blijft gewoon doorstromen. Inmiddels zitten we al op 80 schapen! En een heleboel hartverwarmende reacties. Ongelofelijk bedankt voor al dit vertrouwen. Mooi om te zien dat het wat losmaakt, zo’n kudde. We zullen onze uiterste best doen om jullie niet teleur te stellen.

Desondanks kan het toch bijna niet zo hard blijven gaan, het zal een keer minder moeten worden. Dus willen we iedereen toch graag vragen of je je netwerk in wilt zetten en mensen wilt vragen ons te helpen een schaap te kunnen kopen.

Intussen zitten we niet stil. We zijn druk bezig met de plannen voor activiteiten waar mensen hun Grebbebonnen aan kunnen uitgeven, naast vlees (om het ook voor vegetariërs interessant te maken). En we blijven op zoek naar een plek waar we komende winter de schapen kunnen laten aflammeren. En als dat meteen een plek is waar we activiteiten kunnen organiseren, is dat meteen mooi meegenomen. We hebben een paar ijzers in het vuur, maar er is nog niets zeker, dus suggesties zijn welkom. Liefst in/rond Wageningen, maar in elk geval in de streek.

En we gebruiken dit Paasweekeinde om de eerste lading Grebbecertificaten en Grebbebonnen te versturen. Dat wordt kinderarbeid, ben ik bang. Bonnen stempelen en postzegels plakken, ze verheugen zich er nu al op!