Feesten bij Grebbeveld

De afgelopen tijd zijn er weer wat feestjes geweest. Een vilt- en buitenkookfeest, een gezellig kinderfeestje en een commissie-uitje. Ook eens zo’n feestje? Kijk dan op groepsuitjes of kinderfeestjes bij Grebbeveld.

Vilten en koken
Begin september was er een personeelsfeest bij Grebbeveld van het Rikilt. Ze wilden wel een zitvachtje komen vilten met 40 man, en daarna ergens gaan eten.

Zoveel vilters kan ik alleen niet tegelijkertijd kwijt. Tja, wat toen? Ik heb toen voorgesteld om de groep te splitsen. Met de ene helft een zitvachtje vilten, en de andere helft beginnen met buitenkoken. Na ruim een uur omwisselen. En dan na afloop met zijn allen eten rond het kampvuur. Dat leek ze een puik plan, dus zo gezegd, zo gedaan.

Gidy van Gaans van Atelier de Beleving kwam buitenkoken, met zijn vuurschalen, driepoten, gietijzeren pannen en tajines. Een heerlijk middenoosters diner met uiteraard lamsgehaktballetjes, maar ook vis, gerookte bietjes, salades en ander heerlijks. En een lekker toetje van hangop met fruit.

Helaas was het aan het eind van de avond te donker om nog een foto van al die kleine vachtjes te maken. Maar de gasten hebben er heerlijk op gezeten.

Vilten en vuurtje voor kids
Ook kinderen vinden vilten en kampvuur een prima combi. Eerst een taartje versieren, dan een zitvachtje vilten, en er dan op zitten terwijl je marshmallows roostert. Daar word je toch blij van? Isabelle en haar vrienden in elk geval wel!

Vilten met de hele commissie
De Wageningse GGD-adviescommissie gaat elk jaar samen wat leuks doen. En dit jaar was dat bij ons! Dat viel bijzonder in de smaak!