Deze week worden er weer lammeren geslacht, wat betekent dat er binnenkort weer nieuw lamsvlees is!
Momenteel heb ik alleen nog maar gehakt, en dat is me toch echt een beetje te saai. Deze zomer dus koteletjes, burgers, worstjes en boutschijven op de barbecue! Helaas wel pas eind juli, want eerst gaan we nog 2 weken op vakantie. Maar goed, in augustus wordt het vast ook wel barbecue-weer.
Mocht je speciale wensen hebben (bijvoorbeeld een heel of een half lam aan een stuk, voor aan een spit ofzo, of om zelf uit te benen), geef dat dan uiterlijk donderdagochtend 10 juli door op grebbeveld@gmail.com. Dan weet het slachthuis hoeveel ze er moeten uitbenen of niet. Ook als je alvast een lamsschouder of lamsbout wilt reserveren, bijvoorbeeld voor Kerst, dan kun je dat aan me doorgeven. Dan houd ik die voor je apart.
We verkopen ons vlees verder vooral via streekproductenwinkels:
De Hoge Born, Bornsesteeg 87, Wageningen
De Gieterij, Junusstraat 16, Wageningen
en natuurlijk op de StreekWaar-marktkraam elke zaterdag (9-17u) op de Markt in Wageningen
Onze eigen Grebbewinkel is alleen open op afspraak voor grotere bestellingen (minstens €25, maar als je met een flinke groep gaat barbecueën, zit je daar natuurlijk zo aan), en in de week voor Kerst en Pasen.