Coronaproof vachtvilten

Anderhalve meter afstand houden, een kleiner groepje, geen geserveerde lunch, en veel handen wassen. En dan is het best te doen, zo’n vachtviltworkshop in coronatijd!

Op 9 mei was de eerste workshop van dit jaar, twee maanden later dan gepland. Een echtpaar (dat dus gelukkig wel bij elkaar mocht zitten) en een vriendin van ze. Bekijk alle foto’s
Heerlijk om weer te kunnen vilten met een groep enthousiastelingen!

Ik heb een nieuwe serie workshops gepland. Vanwege corona houden we het bij kleinere groepjes van maximaal 4 personen en breng je zelf je lunch mee (het kost daarmee €10 minder). Kijk voor de nieuwe data op https://grebbeveld.nl/vachtvilten/. Een helper meebrengen kan alleen als dat je huisgenoot (partner, ouder of kind) is, want daarmee kun je geen 1,5 meter afstand houden. In de workshops van vrijdag 22 mei en zaterdag 30 mei is in beide gevallen nog slechts 1 plekje beschikbaar.

Het echtpaar Jeanette en Hans Peter en hun vriendin Esther, die keurig op 1,5 meter afstand bleef. Jeanette maakte uit een Veluwse vacht voor haar dochter een langwerpige smalle vacht voor op een bankje, en 3 zitvachtjes voor op de stoelen erbij (maar die kon ze niet allemaal vasthouden op de foto). Hans Peter en Esther kozen voor een zwartblesvacht.