B&W Wageningen investeert in een schaap!

Oooh, ik begin een beetje zenuwachtig te worden. Maandag begint onze crowdfunding-campagne. En het is gelukt de burgemeester te strikken om als eerste een Grebbecertificaat in ontvangst te nemen. Met het hele college van B&W investeren ze in een schaap en de burgemeester mag dus namens de rest het certificaat op komen halen! Ze hadden het er in hun overleg over gehad, en vonden het blijkbaar leuk genoeg.

Maandag 2 april om 17.15u gaat het gebeuren, op de Grebbedijk bij het nieuwe wijkje Rustenburg (straatnaam Veste, helaas nog te nieuw voor Google Maps, maar het is naast het Spijk). Ik ga morgen een persbericht versturen, dus ik heb goede hoop dat er media-aandacht voor komt. Iedereen is van harte welkom om even te komen kijken, het oogt wel leuk voor de foto als er wat volk aanwezig is.

Maar het is wel spannend. Zal het lukken 225 mensen te vinden die ons € 100 willen lenen? Of blijven we hangen bij 100? Of, weer een ander scenario, worden het er 300? We zullen het binnenkort zien.

Overigens kun je maandag ter plekke een formulier invullen om zelf ook Grebbesupporter te worden, of je kunt het vanaf maandagavond via deze website doen, dan gaat de campagne-site open. Misschien tot maandag!

In 2011 vonden de kinderen van het nieuwe wijkje Rustenburg het heel leuk, die schapen op 'hun' dijk.