Blije baby op een schapenvachtje

Omdat ze hun oude Grebbebonnen nog voor eind 2014 moesten uitgeven, was ik zo’n beetje de eerste die wist dat ze zwanger was. Elianne en Simon Frans wilden er alvast een geboortevachtje mee bestellen voor de dochter die eind juni geboren zou worden. Ik kende ze nog van toen ze in 2013 Jozef en Maria speelden met hun zoontje als Jezus in de Levende Kerststal. Vorige maand stuurde Elianne wat plaatjes door die ze op het vachtje wilde hebben. Feline, het vriendinnetje van Bambi, dat leek haar wel leuk. En een vlindertje erbij. Met een beetje een retro kadertje eromheen, en de naam van het meisje: Doreanne.

Ik had al eens een Bruna-achtig vachtje gemaakt, maar Disney had ik nog niet geprobeerd. Dat leek me behoorlijk lastig. Maar uiteindelijk was ik best tevreden met het eindresultaat. Elianne en Simon Frans vonden hem prachtig! En Doreanne ook, zie haar toch eens bewonderend kijken.

GrebbeVilt-babyvacht-Doreanne2