Zo 28 sept Smaakfestijn Arnhem, za 4 okt Ede Proeft

Ik heb er hele goede verhalen over gehoord, dus ik ga eens kijken of het interessant voor ons is: het Slow Food Smaakfestijn in Arnhem op zondag 28 september. Ik sta er met een kraampje met goulash, stoof en vilt, dus kom zeker even kijken! Schijnt echt een hele mooie plek te zijn, met enorm veel lekker eten en drinken.
smaakfestijn Poster

Het weekend daarna ben ik te vinden op Ede Proeft, zaterdag 4 oktober. Ede is dit jaar Hoofdstad van de Smaak, dus dat belooft ook een enorm groot feest te worden.

Als je eenmaal in het wereldje zit, merk je hoeveel markten, braderieën en andere evenementen er zijn waar je met een kraampje kunt staan. Als je wilt, kun je elk weekend wel van huis zijn. Zo is er zaterdag de Oogstfair in het Binnenveld. Had me ook wel leuk geleken, maar anders ben ik nooit meer thuis in het weekend. En vorig weekend waren er eigenlijk drie plekken waar ik wel heen had gewild. Naast de Molenmarkt , was er de Grietmarkt in Amerongen. Dat is net zoiets als de Molenmarkt, en de kudde loopt ook vaak in de buurt van Amerongen, dus dat zou ook heel geschikt zijn. En dan was er nog Open Monumentendag op landgoed Zuylestein, waar we ook uitgenodigd waren.

Het werd dus de Molenmarkt, waar we op het ambachtenplein mochten laten zien hoe je vachten vilt. Het was gezellig druk, en er waren vooral heel veel mensen die een keer een vachtviltworkshop willen komen doen. Zie daarvoor het andere bericht.
DSCN0096