Zaterdag weer 1e vachtviltworkshop! Nog paar plekken vrij

Zaterdag (15 september) beginnen de vachtviltworkshops weer! Meestal op vrijdag, soms op zaterdag (omdat niet iedereen doordeweeks kan). Er zijn deze zaterdag nog een paar plekken vrij, en ook later in het seizoen zit het nu nog niet vol. Maar dat kan ineens heel hard gaan, meestal zitten ze allemaal vol. Dus als je nou al jaren denkt: dat wil ik nog eens een keer doen, en je hebt zaterdag tijd (of een van de andere data), meld je dan snel aan!

Zie voor alle data de pagina over de vachtviltworkshops.

In juni zijn er nog een aantal workshops geweest (zie foto’s verder naar onder), en in augustus een hele bijzondere: een familie (opa&oma, 2 dochters, 1 schoonzoon en 4 kleinkinderen) kwam een middag langs om oma’s verjaardag te vieren. Ze maakten een grote vacht voor oma, met een rank waar iedereen een bloem of beestje op versierde. En terwijl die in de machine draaide, maakte iedereen nog een zitvachtje voor zichzelf. Hoe leuk is dat! Dat is dus ook heel geschikt voor een vrijgezellenfeestje (samen een grote vacht vilten voor de bruid, en een kleintje voor jezelf) of alle mogelijke jubilarissen.

Een grote vacht voor oma:

En toen allemaal een eigen zitvachtje:

Trots op het resultaat!

Op de workshop van 8 juni waren de gekleurde vachten populair!

Op 22 juni had bijna iedereen een hulpje meegebracht. Gezellige boel dus!

Op 7 juli kwam een groep vriendinnen, die nogal van de bloemetjes waren en állemaal een witte vacht wilden, grappig genoeg. Het was gewoon te heet om buiten te vilten, dus we bleven lekker binnen. Koffie, thee en lunch konden mooi in de boomgaard.

   

De laatste workshop voor de vakantie, op 14 juli,  was ook weer met prachtig weer.