Workshops engelen vilten: ma 16 en wo 18 december

Vilt is een veelzijdig basismateriaal! In het kader van ‘creatief met vilt’ beperken we ons dan ook niet tot het vachtvilten (daar gaan we in het nieuwe jaar overigens wel weer mee verder hoor). Marleen heeft vorig jaar ook al een paar workshops engelen vilten gegeven, en dat was een groot succes! Weer een mooie bestemming voor je Grebbebonnen. En een hele bijzondere decoratie voor in je eigen kerstboom, of als cadeau voor die van iemand anders. Een deelnemer van vorig jaar (die dit jaar weer mee wil doen, nu samen met haar dochter) meldde me overigens dat haar engel het hele jaar is blijven hangen, zo mooi vond ze hem.

20121212_161511

Deze workshop is ook een mooi cadeau voor Sinterklaas voor een kind of vriendin. Als je wilt, maak ik een mooie cadeaubon voor de workshop die je in de schoen of in de cadeaumand kunt doen op 5 december.

We organiseren twee workshops: maandagavond 16 december (van 8 tot 10 uur) en woensdagmiddag 18 december (van 2 tot 4). Het is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 8, schatten we in, omdat je werkt met een scherpe viltnaald. De techniek is naaldvilten of ook wel droogvilten, en je wordt dus niet nat en vies, maar blijft lekker schoon en droog. Omdat de workshopruimte slecht te verwarmen is, doen we de workshops bij ons thuis op Veluviaweg 6, Wageningen.

Op de pagina engelen vilten kun je meer voorbeelden zien, meer details lezen over tijd, kosten en locatie, en je aanmelden voor deze workshop. Tot dan dan!

20121212_155242