Streekmarkten: 7 nov Varken op de Leer en 21 nov Herfstmarkt

Ja, dan denk je dat je het gehad hebt na september, alle streekmarkten en oogstfairs. Maar dan is november nog niet geweest! Wel een mooie gelegenheid om onze nieuwe voorraad stoof en goulash te verkopen, in pot! (zie blog) En natuurlijk lekkere warme vachtjes voor de koude wintermaanden.

Varken op de Leer Bennekom

Zaterdag 7 november 11-16u staan we op ‘Varken op de Leer’ van de Agrarische Natuurvereniging Het Binnenveld, een van de leukste streekmarkten die we kennen. Bij boerderij de Hooilanden in Bennekom wordt op ouderwetse wijze een varken op de leer (ladder) gehangen en uitgebeend. Een mooie Binnenveldse buitenbig. Zodat je eindelijk eens kunt zien waar nou de karbonaadjes zitten, en waar de spareribs. En dan benen ze ook meteen een van onze lammeren uit. Zeer de moeite waard voor bewuste vleeseters! Maar er is ook allerlei ander lekkers te proeven en leuks te doen.

streekmarktVarkenopdeLeer2015

Herfstmarkt Amerongen

Twee weken later, op zaterdag 21 november, staan we op de Herfstmarkt van het Utrechts Landschap in de Tabaksschuur te Amerongen, voor al onze fans die meer richting de Utrechtse Heuvelrug wonen. Daar staan we voor het eerst, maar ze verwachten veel bezoekers en hebben leuke activiteiten. We staan niet op de flyer (er was zoveel aanbod dat niet alles erop paste), maar we zijn er dus wel. En (ondanks de waarschuwing op de poster): je kunt bij ons dus gewoon wél pinnen!

Herfstmarkt 2015