Situatie locatie

Zoals jullie weten zitten wij antikraak op onze locatie aan de Haarweg in Wageningen. Het is een voormalige proefboerderij van de WUR, die nu van het Bouwfonds is, die hem te koop heeft gezet. Maar omdat het inmiddels een rijksmonument is, is verkoop nog niet zo makkelijk, want bij het verbouwen mag er vanalles niet. Er zijn al veel mensen komen kijken, maar niet iedereen realiseert zich dat er de komende jaren een woonwijk omheen komt. Dus als mensen denken mooi landelijk te kunnen wonen, valt dat vies tegen.

Dit zijn twee van de foto’s op de verkooppagina. Tja, dat ziet er natuurlijk erg leuk uit zo zonder die nieuwbouwhuizen eromheen. En met drie gezellige pony’s…

We kunnen er in elk geval nog dit jaar zitten, en zo lang het niet verkocht is ook nog langer. Of we de lammertijd nog halen, is dus onduidelijk. Maar we hebben gelukkig een back-uplocatie als we er voor die tijd uitmoeten.

Maar de Haarweg blijft een prachtige plek, bij allerlei weersomstandigheden. Hier een paar foto’s van een paar weken geleden, met heel mooi licht.

2016-10najaar-20161009_173517
Vanaf de boerderij kijkend naar het noorden, richting de nog overgebleven rij populieren.2016-10najaar-20161009_173400Panoramafoto van de boerderij en de omliggende weilanden. In het midden in de verte onze ramlammeren.