Paasmarkt met kuikens en lammeren

Op de Paasmarkt afgelopen zaterdag was het gezellig druk, en ongeveer 20 graden warmer dan vorig jaar. Wat hebben we staan te vernikkelen in het Binnenveld vorig jaar in de vrieskou, ondanks het gigantische hittekanon in de stal. Maar dit jaar stonden we heerlijk in het zonnetje, met wat lammetjes erbij, en iedereen Grebbestoof en Grebbegoulash laten proeven. Ik heb weer heel wat blikken verkocht.

DSC00343
Sterker nog: de blikken beginnen aardig op te raken. Naast wat we in onze eigen winkel en op de kraam verkopen, is er ook al heel wat verkocht via Lazuur (voorheen Buys, de Wageningse natuurvoedingswinkel) en via de streekproductenkraam van de gezamenlijke Binneveldse boeren. Ik weet nog, toen ik afgelopen najaar de meer dan 1000 blikken ophaalde bij Slagerij Ter Weele in Oene, dat ik me afvroeg hoe ik er ooit af zou komen…

Met andere woorden: als je nog een voorraadje blikken wilt, bijvoorbeeld voor mee op vakantie komende zomer, dan zou ik niet te lang wachten als ik jou was!