‘Oude’ Grebbebonnen nog tot eind dit jaar geldig

Toen we de Grebbebonnen uitgaven tijdens de grote kuddecampagne in 2012, hebben we met jullie afgesproken dat ze tot eind 2014 geldig zouden zijn. Dat leek toen nog heel ver weg, maar komt inmiddels rap naderbij. Even voor de duidelijkheid: het betreft de oude Grebbebonnen, die er zo uitzien:

Grebbebonnen2012
Grebbebonnen-2012

Dus ga op zoek in al je laatjes en kastjes, diep die bonnen op en kom langs in de winkel, op een markt of tijdens de Levende Kerststal. We hebben plannen om in november nog een leuk herfstevenement te organiseren speciaal voor Grebbesupporters, waarover later meer. En in december hopen we ook weer een paar engelenviltworkshops te organiseren. Verder zijn we allerlei viltproducten aan het maken. Naast vachten ook panonderzetters en andere vilten decoraties. In de winkel of tijdens de Levende Kerststal kun je ook hier je bonnen aan uitgeven.

Na 31 december beschouwen we het bedrag van alle niet ingeleverde oude bonnen als een donatie. Daar zijn we uiteraard ook heel blij mee ;-).

De nieuwe Grebbebonnen zijn geldig tot en met 31 december 2016, dus daar kun je nog even mee vooruit! Je kunt nog steeds Grebbesupporter worden, 100 euro doneren en in ruil daarvoor 120 euro aan bonnen krijgen of een vacht t.w.v. 120 euro. Alleen is momenteel door hackproblemen even het aanmeldformulier niet beschikbaar, sorry. Binnenkort doet-ie het hopelijk weer…
Grebbebonnen2014
Grebbebonnen-2014