Nieuw lamsvlees en Grebbestoof en -goulash in pot

Net op tijd voordat we naar de streekmarkt Varken op de Leer gingen, waren de potten Grebbestoof en Grebbegoulash klaar. Het is hetzelfde als wat voorheen in blik zat, en ook dezelfde hoeveelheid, maar dan in een pot. Dat ziet er toch net even chiquer uit! De prijs is 8 euro, twee voor €15. Ook leuk voor in het kerstpakket.

Grebbestoof en Grebbegoulash

Grebbestoof en Grebbegoulash

Nieuwe voorraad lamsvlees

Begin november hebben we de laatste lammeren laten slachten. Ze waren niet superzwaar, maar wel mooi. De slachter in Veenendaal vond ze aan de smalle kant, maar die is toch meer Texelaars gewend. De slachter op de streekmarkt daarentegen, die een lam van ons uitbeende (zie foto), was juist heel enthousiast. Heel mooi vlees vond hij het!

2015-11-07 13.39.45

We hebben alle soorten vlees op voorraad, waaronder echt feestvlees zoals rollades en hele bouten of schouders. Wil je er een voor de kerst, kom hem dan tijdig halen of bestel er eentje via grebbeveld@gmail.com, dan houd ik er een voor je apart. Maar natuurlijk zijn schouder- en nekschijven om te stoven, snel vlees als koteletjes, boutschijven, worstjes en lamburgers. En de heerlijkste shoarma die je ooit geproefd hebt, zoals het hoort van echt lamsvlees. Het is gemaakt van bout, dus wel behoorlijk aan de prijs, maar zó lekker! Kijk op de lamsvleespagina voor een overzicht van ons aanbod.

Van het uitbenen op de streekmarkt zijn ook nog wat grotere delen over: een hele nek (uitgebeend), een hele rug en dat soort delen. Wees er snel bij als je geïnteresseerd bent.

Elke zaterdag Grebbewinkel

De Grebbewinkel is elke zaterdag open van 10 tot 12 op Haarweg 12, Wageningen (behalve 2e kerstdag uiteraard).

Op de foto links een lam van ons in het slachthuis in Veenendaal, en daarnaast een echt vleeslam van iemand anders. Die van ons is iets langer, maar er zitten aardig wat minder kilo’s aan. Maar het is natuurlijk wel veeeel lekkerder.

2015-11-06 06.20.31