Kom naar de Molenmarkt, Open Monumentendag, Oogstfair

Het is weer september, de maand van markten, fairs en andere evenementen, waar we onze bekendheid kunnen vergroten en onze viltvachten en stoof proberen te verkopen. Je kunt ons 12 september tegenkomen op de Molenmarkt in Wageningen. Van 10 tot 5, rond Molen de Vlijt , op de Harnjesweg, Veluviaweg, Ceresstraat en Oude Eekmolenweg. Waar we precies staan weten we nog niet, maar het is altijd leuk. Er is een duurzame markt, een boerenmarkt en een kleedjesmarkt voor kinderen, en altijd veel live-muziek.

Zondag 13 september is het Open Monumentendag. Aangezien de stal die wij gebruiken sinds afgelopen winter een Rijksmonument is (jaja!), zijn wij gevraagd ook open te gaan. Je kunt tussen 1 en 5 langskomen op Haarweg 12 te Wageningen en het gebouw bekijken. Er zijn ook allerlei andere monumenten open, echt leuk om eens te zien. Ik geef een viltdemonstratie en René Siemens van de Vereniging Wageningen Monumentaal houdt op gezette tijden (als er een clubje mensen verzameld is) een powerpointlezing over de geschiedenis van het gebouw.

Vervolgens is er volgende week op zaterdag 19 september nog de Oogstfair van Agrarische Natuurvereniging het Binnenveld. Die organiseren ook Varken op de Leer in november en de Paasfair in april. De Oogstfair is op Vleesboerderij het Binnenveld, Zuidelijke Meentsteeg 9, in Rhenen. De Grebbetrekkers komen ook met hun oude tractoren.