Lokale verkoop in de lift – nieuwe slachtronde in juni

De mooie kant van deze coronacrisis is dat veel meer mensen lokale producten hebben ontdekt. De belangrijkste verkooppunten van ons lamsvlees, de Hoge Born en Boerderij van Steenbergen (zie Grebbewinkel), lopen als een tierelier, en bijgevolg is ons lamsvlees van de slacht in november alweer bijna op. Van de meeste gewone delen (boutschijven, nekschijven, koteletten en gehakt) is alles verkocht. Ik heb alleen nog wat schouderschijven, worstjes, burgers, racks, shoarma, rookworst en poulet, maar ook daarvan niet zo veel meer.

Dat betekent dat we in juni weer een nieuwe slachtronde doen. Dat enthousiasme moeten we natuurlijk zien vast te houden! Dus wil je nog bijzondere delen of zelfs een heel of half lam, laat dat dan weten via grebbeveld@gmail.com. Ik zal in elk geval heeeel veel gehakt laten maken, want dat loopt toch het hardst, blijkt.


De vriezer bij de Hoge Born