Levende Kerststal za 22 december: baby’s gezocht!

We zoeken weer baby’s voor onze Levende Kerststal! Deze is op zaterdag 22 december  van 13-17 uur. Ditmaal op onze nieuwe locatie: Langesteeg 21, Bennekom. Het is altijd heel leuk en bijzonder om te doen; oud-Maria’s en -Jozefs hebben het er jaren later nog over en vooral ook oudere broertjes en zusjes vinden het prachtig om als herdertjes en engeltjes in de stal te zitten.

De eerste baby is al aangemeld, maar we zoeken we nog drie baby’s die een uur als kindje Jezus willen figureren. Vader en moeder mogen als Jozef en Maria erbij (maar dat hoeft niet). In overleg met een verloskundige houden we een leeftijd aan van tussen de 3 en 6 maanden, dus niet meer zo heel kwetsbaar, maar nog niet al te beweeglijk. Dat zijn dus kindjes die globaal tussen half juni en half september geboren zijn.2014-12Kerst-122013-12Kerst-21We zoeken voor elk uur een baby. Heb je een kindje van die leeftijd, of ken je mensen met een baby in je omgeving van wie je denkt dat ze het leuk zouden vinden, laat het me dan weten: grebbeveld@gmail.com, of bel me op 06-40349079.

Oudere broers en zussen kunnen als engeltje of herdertje mee de stal in; wij leveren de kleding. Een uur lijkt best lang, maar de ervaring leert inmiddels dat het voorbij vliegt en heel gezellig is. Onze kinderen en hun vrienden komen langs als herders, koningen en engelen voor een praatje, en kunnen altijd drinken en wafels voor je halen.

En je hebt natuurlijk een prachtig plaatje dat je als kerstkaart kunt gebruiken!