Levende Kerststal 2013: mis het niet!

We zijn al weer druk met de voorbereidingen bezig. Nog twee weken en dan is het zo ver: de Levende Kerststal. Dit jaar alleen op zondag 22 december, en wel van 12 tot 6.

grebbe-affiche-kerststal2013

We hebben een os, ezel en kameel, mensen die Jozef en Maria en herders spelen, en minstens de helft van de tijd (en hopelijk de hele tijd) een echte baby als kindje Jezus. Er is glühwein en warme chocolademelk, een kerstkoor, kerstknutsels, warme wafels. We verkopen ons lamsvlees, zowel diepgevroren pakketten, bouten en rollades, als schaap in blik en droge worstjes, en je kunt proeven van een lam aan het spit. En we laten graag zien wat voor bijzondere dingen we allemaal maken van onze schapenvachten.

De kerststal is binnen in onze stal, bij mooi weer kan eten en drinken buiten, maar bij slecht weer is er gelukkig binnen ruimte genoeg, dus laat sneeuw of regen je er vooral niet van weerhouden om te komen. Kijk hier voor de foto’s van vorig jaar.

De toegang is € 4 voor volwassenen, € 2 voor kinderen (2-12 jaar), inclusief een muntje voor een warme drank. Grebbesupporters mogen uiteraard met hun hele gezin (2 volwassenen en een stuk of wat (klein)kinderen) voor een Grebbebon naar binnen. Kom te voet of met de fiets, of parkeer bij de studentenflats.