Levende Kerststal: Kerstavond 2016

Onze traditionele Levende Kerststal houden we op Kerstavond: zaterdag 24 december. Dat is zo’n avond dat het zo kaal is om op de bank te zitten. Dus wat is dan leuker dan een tripje naar de Levende Kerststal?

2012-12Kerst-17

Met niet alleen levende dieren (naast schapen komen er een os, ezel én een kameel!), maar ook levende mensen, én echte baby’s als kindje Jezus.

Op kerstavond 24 december nodigen we iedereen uit tussen 17 en 21 uur, op onze locatie op Haarweg 12. De toegang tot de Levende Kerststal is € 5 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen (2-12 jaar), dat is inclusief een warm drankje (glühwein of warme chocolademelk). Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon komen.

Verder kan groot en klein meedoen met kerstknutselworkshopjes (voor een klein bedrag) en worden er weer ter plekke wafels gebakken. ook zijn er warme hapjes zoals soep, stoof en broodjes lamburger.

Vanwege de beperkte parkeergelegenheid kan iedereen het beste lopend of met de fiets komen. Zo ver is het niet, Haarweg 12 ligt aan de rand van de stad tegenover de rode studentenflats. Als je toch met de auto komt, parkeer dan bij de studentenflats.

Voor een voorproefje kun je kijken op het fotoverslag van vorig jaar of het filmpje van toen in 2013 de Jeugdjournaalbus op bezoek was: