Lammetjesdag! – zaterdag 24 maart 2018 13-17 uur

LET OP, NIEUWE LOCATIE: GREBBEVELD SCHAPEN &ZO, LANGESTEEG 21, BENNEKOM

Lammetjes, daar word je gewoon ontzettend vrolijk van! Na de gezellige Lammetjesdagen van afgelopen jaren bieden we ook dit jaar iedereen weer de kans om van het voorjaar te genieten. Op zaterdag 24 maart mag je ze komen bekijken, aaien, knuffelen, en met ze op de foto. Bij mooi weer is het lammetjesaaien buiten, bij nat weer is het overdekt.

Van 13 tot 17 uur is de stal van Grebbeveld Schapen &zo open op Langesteeg 21, Bennekom. Daar huppelen dan tientallen lammetjes rond bij hun moeders. Wie wil mag er zelfs eentje vasthouden, maar dat hoeft natuurlijk niet. Alleen kijken is al leuk genoeg!

Toegang is € 5 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen, dit is inclusief koffie, thee of limonade en natuurlijk beschuit met muisjes. De opbrengst komt ten goede aan de schaapskudde. Kinderen kunnen ook een lammetje knutselen om mee naar huis te nemen.

Tot ziens op 24 maart!

NB
Volgens het RIVM is een schapenstal in de lammertijd geen geschikte plek voor zwangere vrouwen. Zie dit bericht op de site van de kinderboerderijvereniging. Ben je zwanger, dan is het verstandiger om de kinderen met alleen vader of met opa en oma naar de Lammetjesdag te laten gaan.

De gebroeders Holleman van Wagenings Fotoalbum maakten vorig jaar een geweldig leuk filmpje, met interviewster Marjan van der Klift. Bosse van Swaay maakte een heleboel foto’s.