Lammeren geslacht, nog vleeswensen? Deze maand pakket in de aanbieding!

Het eerste hele lam is al besteld! Omdat de slager eind vorige week onze 31 lammeren heeft geslacht, is er binnenkort weer volop vlees. Een groeiend deel daarvan wordt verkocht via de boerderijwinkel van de Hoge Born, en die wil graag heeeel veel gehakt, dus dat ga ik de slager vragen. Boerderij van Steenbergen vraagt vooral om tweepersoonsporties. Ook dat gaan we regelen.

Maar heb je zelf ook nog wensen voor delen? Wil je een heel of half lam, een hele rack, een bout of rollade of hele schouder? Laat het me dan deze week nog weten! We gaan dit jaar niet nog een keer slachten, dus dit is je laatste kans! Met uitzondering van hele en halve lammeren, kan ik je bestelling ook tot Kerst voor je in de vriezer bewaren (al is het fijn als je dan wel alvast betaalt).

AANBIEDING: pakket voor €16 per kilo (ofwel €40 per 2,5 kilo)!
Help ons de slachtkosten voorfinancieren

Terug van weggeweest: het lamsvleespakket op bestelling! Alleen als je deze maand (uiterlijk 30 september) een lamsvleespakket bestelt van ca. 2,5 kg, betaal je maar €16 per kilo (in plaats van €17,50). Een pakket bevat van alles wat: boutschijven, koteletten, schouderschijven, nekschijven, gehakt en braadworstjes. Stuur daarvoor een mail met ‘lamsvleespakket’ naar grebbeveld@gmail.com, en maak €40 over naar NL30TRIO0390456993, t.n.v. Grebbeveld Schapen &zo (ik mail je ook nog een bevestiging met dit rekeningnummer erin). Ik zet dan een pakket met je naam erop apart in de vriezer, en je kunt het tot Kerst op komen halen in de Grebbewinkel (op een vrijdag of op afspraak). Ik kan ook regelen met een van de andere winkels waar ons vlees verkocht wordt, dat je het daar kunt ophalen (zie Grebbewinkel en verkooppunten), of dat Eetvallei het bij je langsbrengt (daar zijn dan wel bezorgkosten aan verbonden).

Als je een lamsvleespakket bestelt, help je ons de slacht- en uitbeenkosten voor te financieren. Daar zijn we enorm mee geholpen, want dat is altijd een fiks bedrag dat we moeten betalen voordat de inkomsten binnenkomen.