Lammeren geslacht, laat je bestelling uiterlijk zondag weten!

Donderdag 30 november gaan er 23 lammeren naar de slacht. Ik heb al voor een klant 4 kg pens apart laten houden, iemand wil graag de tongetjes, en onze vrijwilliger Arie heeft al de eerste bout en racks besteld. En Ellen, ik zal weer halve pondjes gehakt laten maken.

Maar wil je nou zelf nog een bijzondere bestelling: geef het dan uiterlijk zondagavond aan mij door! Wil je bijvoorbeeld een heel lam, of een halve, een hele rack (in plaats van drieribsracks die ik er anders van laat maken), 4 flinke bouten, of iets anders bijzonders? Mail het me via grebbeveld@gmail.com.

De Grebbewinkel is tegenwoordig open elke vrijdag van 10 tot 15u (als ik toch aan het vilten ben). Maar speciaal voor de kerst zijn we ook zaterdag 23 december open van 10 tot 15u.

Grebbewinkel niet handig voor je?

Als dat tijdstip je niet uitkomt, of je reist liever niet zo ver, dan kun je je bestelling ook thuis laten bezorgen door Boer&Buur Boodschap (bezorgservice Wageningen/Bennekom) of Eetvallei (bezorgservice Ede). De meerprijs is dan 15%.

Of je kunt je bestelling ophalen (ook tegen een meerprijs van 15%) bij een winkel met ruimere openingstijden:

Gewone delen (boutschijven, koteletjes, gehakt, lamburgers, nekschijven, schouderschijven, braadworstjes, rookworst) zijn bij al deze winkels doorgaans gewoon op voorraad, tegen de gewone prijs.


Ons vlees bij de Hoge Born in de vriezer