Lammeren geslacht – geef snel je bestelling door voor speciale delen!

Afgelopen week zijn de 30 lammeren geslacht. Dus wil je iets speciaals bestellen? Een heel of half lam, een bout, heel rack of schenkels? Geef het me dan zsm door!

Ze zijn voldoende vlezig geworden en klaar met het begrazen van de bermen langs het fietspad langs de Grift, dus ze konden eindelijk naar het slachthuis. Komende week moet ik de slager instrueren hoe hij het uit moet benen tot delen lamsvlees.

Grebbewinkel weer open

Dat betekent uiteraard ook dat de winkel weer opengaat. Ik ben komende zaterdag 19 november open van 10-12 uur. We zijn niet open op 26 november. Maar daarna wel alle  zaterdagen van december tot en met 24 december. Mocht je op deze momenten niet kunnen, bel of mail me even, dan vinden we zeker een tijdstip dat we allebei kunnen, ik ben vaak genoeg in de buurt.

Uiteraard laten we de lammeren verwerken tot tweepersoonsporties, diepgevroren en gevacumeerd. We hebben straks boutschijven, schouderschijven, koteletten, nekschijven, gehakt, braadworstjes, lamburgers, shoarma, rookworst en poulet. Ook zal ik wat bouten en schouders heel laten. Maar als je zeker wilt zijn van je bout voor de kerst, bestel het, en dan houd ik het apart voor je.

Bestellen kan via grebbeveld@gmail.com. Voor een afspraak om naar de winkel te komen, bel Marjel 06-40349079.

lamsvlees-helebout lamsvlees-overzicht

lamsvlees-bbqworst