Lam aan het spit? Of bestel een voordelig lamsvleespakket!

Leonard van Butifarra, een cateraar met wie we regelmatig samenwerken, heeft al twee hele lammeren besteld voor begin juli. Hij catert bij twee feesten, en die willen allebei graag een lam aan het spit.

Begin juli laten we namelijk een aantal lammeren slachten. Het zijn mooie dieren die met hun moeder op de hei lopen, dus niet zijn bijgevoerd met brok. Ze zijn geboren in februari, dus heerlijk mals.

Wil je ook graag een lam voor aan het spit, dan kun je er eentje bij ons bestellen. Heb je zelf geen spit, dan beveel ik je van harte Leonard aan, want Butifarra heeft er wel eentje, en hij weet ook nog eens hoe het moet.

Voordelig lamsvleespakket

Dit jaar maken we weer lamsvleespakketten voor de liefhebbers: een tas met 2,5 of 5 kg vlees, met van alles wat. Alleen op bestelling betaal je dan €17 per kilo (dat is €42,50 voor 2,5 kg en €85 voor 5 kg).

Bestel je lam of lamsvleespakket uiterlijk 30 juni. Ik bewaar je pakket in een tas in de vriezer met je naam erop, dus ophalen kan tot kerst. Maar ik reken dan wel op je!

Overige delen

Wil je graag een hele bout, een hele rack, spareribs of andere gekke dingen, geef ook dat dan voor 30 juni door, dan kan ik het slachthuis juist instrueren.

Bestellen?

Al je bestelling voor een heel lam, een half lam, een pakket of bijzondere delen kun je doormailen aan grebbeveld@gmail.com. En wel voor 30 juni dus!