Laatste voorraad lamsvlees in de aanbieding

Help je ons van onze voorraad af?

Het gebeurt wel vaker, als we bijna gaan slachten. Dan ligt er nog een voorraad van het jaar ervoor. De slager die het voor ons slacht, uitbeent, vacuümverpakt en diepvriest, zet er standaard een THT-datum op van een jaar. En dat terwijl diepgevroren vlees, zeker als het vacuüm verpakt is en snel ingevroren, eigenlijk onbeperkt houdbaar is. THT is tenminste houdbaar tot, dat wil zeggen dat het daarna nog prima eetbaar is, maar dat de kwaliteit officieel niet meer kan worden gegarandeerd.

Dus zitten we nu met nog wat voorraad vlees rond de THT-datum, die nog perfect is. Ik garandeer je hoogstpersoonlijk dat het nog zeker een jaar goed blijft! Dit laatste vlees is nu in de aanbieding: je krijgt €2,50 per kilo korting! Dus:

  • bout(schijven): €20/kg (i.p.v. €22,50)
  • schouder(schijven) €16/kg (i.p.v. €18,50)
  • koteletten €16/kg (i.p.v. €18,50)
  • nekschijven €15/kg (i.p.v. €17,50)
  • lamsrack €16/kg (i.p.v. €18,50)

Neem je een gemengd pakket af van 2,5 kg of meer, dan betaal je zelfs maar €15/kg! Je doet ons een groot plezier als je ons van de voorraad af wilt helpen.

De Grebbewinkel is open op afspraak: ik ben er meestal op vrijdag en tegenwoordig ook vaak op woensdag, en andere tijdstippen zijn altijd bespreekbaar. Bel mij voor de zekerheid even: Marjel, 06-40349079. Vrijdag 13 september ben ik er alleen tweede helft van de middag (ik moet Clemens vervangen die zielig genoeg weer last van zijn rug heeft…). Als je in Wageningen woont, kan ik ook wat mee naar huis nemen, en dan kun je het een keer ’s avonds op de Veluviaweg ophalen.

Verder neem ik een voorraad diepvriesvlees mee in mijn nieuwe vriezertje op de Wageningse Molenmarkt zaterdag 14 september!

Hopelijk tot ziens!